Bek4s Suvami Rindu Nak Makan Air Tangan Bek4as 1steri, Maka Terhasillah Mee Goreng Undang Reaksi Netizen

Pencer4aian bukanlah sesuatu yang mudah untuk diterima dan dilalui, namun ianya bukan penamat segalanya kerana Tuhan yang menentukan jalan hidup seseorang. Biarpun telah berpisah, ramai yang masih berkawan dengan bekas pasangan mereka. Begitulah seperti yang dilalui oleh w4nita ini.

Photo of White Beach in Boracay, Philippines

Menerusi video yang dimuat naik di aplikasi TikTok wa4nita itu berkongsi kisah yang mana dia masih berkawan dengan bekas suvaminya. Difahamkan lagi, pada suatu hari bekas suvaminya itu menghantar mesej teringin makan mee goreng air tangan wa4nita yang dikenali sebagai Dayah tersebut.

Malah apa yang lebih mengharukan adalah apabila dia juga sanggup membeli bahan-bahan sebagai persediaan untuk memasak mee goreng tersebut. Tanpa berfikir panjang, 1ibu kepada 2 anak itu pun menunaikan permintaan bekas suvaminya yang pada masa sama ingin makan bersama anak-anak mereka.

Di akhir video, kelihatan si bek4as suvami sedang makan mee goreng tersebut sambil melihat anak-anak mereka bermain kolam di hadapan rumah. Meninjau ke ruangan komen, tindakan wa4nita itu meraih pujian netizen kerana masih mengekalkan hubungan baik dengan bek4as suaminya demi anak-anak mereka.

Difahamkan lagi, mereka berdua mendirikan rumah tangga pada tahun 2018 namun ditakdirkan berpisah tahun lalu. Kini, masing-masing telah membawa haluan berbeza dan hidup bahagia.

kredit ohmymedia

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*