Jual Beg Keluar Modal RM20K Akhirnya Lelaki Ini Terciduk, Akhirnya Bangkit Untuk Berjaya, Rupanya Ini Sahaja Kesilapannya

Dunia perniagaan adalah suatu dunia yang penuh dengan risiko. Untuk berjaya, usaha doa dan tawakal sahaja tidak cukup. Ianya perlu disusuli dengan ilmu dan strategi yang berkesan bagi memastikan perniagaan tersebut boleh berjaya ke puncak yang lebih tinggi.

Setiap perniagaan juga pastinya ada turun naiknya. Tidak semua usahawan yang berjaya dalam dunia perniagaan berjaya dengan sekelip mata. Pahit manis dan susah senang semasa hendak memajukan perniagaan tersebut hanya mereka sahaja yang tahu dan rasa.

Seperti seorang pengguna Twitter bernama @abbas_he ini, dia pernah melaburkan RM20,000 untuk buat beg jenamanya sendiri. Namun atas sebab beberapa faktor, dia gagal untuk menjual kesemua begnya itu sehingga ke hari ini. Bagi peniaga yang hendak memulakan perniagaan atau pun sedang mengusahakan perniagaan, boleh lah belajar daripada pengalaman lelaki ini. Bagi mengetahui dengan lebih lanjut, ikuti perkongsiannya seperti berikut:

kredit siakap keli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*