Kongsi Klip Video Disebalik Tabir Mael Totey, Ramai Sebak, Ramai Pulak Yang Kantoi Tengok Secara Haram

Kongsi Klip Video Disebalik Tabir Mael Totey, Ramai Sebak, Ramai Pulak Yang Kantoi Tengok Secara Haram

Filem Mael Totey ternyata menjadi antara karya yang mendapat sambutan luar biasa penonton sejak kebelakangan ini dan mendapat kutipan mencecah angka juta meskipun ditayangkan menerusi kaca televisyen dimana orang ramai dapat melanggannya di Astro First.

Baru-baru ini, Syahmi Sazli menerusi posting dilaman Instagram berkongsikan beberapa rakaman video khas buat penonton mengenai OST Mael Totey The Movie.

Perkongsian tersebut menerima pujian ramai apabila warganet dapat mendengarkan Mael Totey OST versi seruling dan Haa Voc Hum.

Dua perkongsian video ini bagaimanapun membuatkan peminat turut memberikan pelbagai reaksi positif dan senang mengenai filem terbabit yang masih sahaja hangat ditonton meskipun sudah ditayangkan beberapa hari yang lalu.

Walau bagaimanapun, melalui perkongsian juga terselit kapsyen yang mengundang pandangan ramai apabila Syahmi Sazli menberitahu bahawa ramai yang meminta maaf kepadanya.

Ini berikutan masih ada yang menonton filem arahannya itu secara haram namun bagaimanapun, Syahmi mengharapkan agar langgan secara sah di Astro First.

“Nanti siapa nak guna music ni, boleh download di Youtube Mi. Btw, harini ramai yang DM Mi, minta maaf dekat Mi sebab tonton secara haram.

Tolong, kalau rasa bertanggungjawab, langgan semula yang sah dekat Astro First saluran 480.” Tulisnya.

Sementara itu, ramai meninggalkan pelbagai maklum balas kepada Syahmi Sazli dan tidak henti-henti juga pengarah muda ini menerima pujian mengenai Mael Totey The Movie.

kredit HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*