Lelaki Beli Khemah Masa Sale 11.11, Sekali Sampai Muat KepaIa Je

Lelaki Beli Khemah Masa Sale 11.11, Sekali Sampai Muat KepaIa Je

Sale 11.11 adalah antara disk@un yang dinanti-nantikan oleh ramai pembeli online di seluruh dunia, tapi walaupun banyak yang murah, tak semua seperti yang diharapkan.

Baru-baru ini, seorang lelaki di Thailand telah membeli khemah semasa jualan 11.11 dan bercadang nak gunakan khemah tu untuk pergi camp!ng dengan teman wanitanya, lap0r Sin Chew Daily.

Tapi, bila khemah yang dibelinya sampai, ia tak seperti yang dibayangkan. Mana taknya, khemah yang sampai tu kecil dan hanya muat kepala dia sorang je. Ad0h nang!ssss

Lelaki ini berkata bila dia dapat bungkusan dia terkej0t yang khemah tu sangat kecil dan tertanya-tanya adakah silap dia beli tapi tak tengok dulu? Sebab khemah yang sampai ni, macam untuk anj!ng atau kucing je.

Ini khemah yang saya pesan. Ingatkan bolehlah tidur dengan teman wanita saya tapi bila sampai, memang lain betul dari yang diharapkan.”

P0sting lelaki ini telah mendapat sambutan dari net!zen dan ada yang memujuk lelaki ini dengan berkata at least dapatlah rehatkan kepala dalam khemah tuAlahai kesiannya…

Tips: Pastikan bila nak beli barang online tu, ch3ck dulu size, lepastu tengok review. Kalau tak buat benda-benda ni, nasiblah kalau barang sampai tu tak sama dengan harapan korang.

Sumber LM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*