Lepas tu saya cuba contact perempuan tu dan merayu dengan dia supaya jangan contact husband saya lagi

Lepas tu saya cuba contact perempuan tu dan merayu dengan dia supaya jangan contact husband saya lagi

Terima kasih min siarkan luahan saya ni. Maaf klu luahan saya ni panjang. Semua ni bermula semasa pkp hari tu. Disebabkan boring husband saya join 1 group tu dan berkenalan dengan sorang janda dari seberang ni. Cantik. Mula2 saya macam ok ja. Kawan saja kan. Tak nak ada perasaan sangsi dan sebenarnya malas tanya dalam keadaan tak boleh keluar ruma. Boleh bawa gaduh tapi lama kelamaan pandi pula watsup subuh2 pandaip suda vc subuh2. mula la saya marah tapi husbannd cakap dorang kawan saja.

Last sekali saya terpaksa cek hp husband untuk ketahui hal sebenar. Oh ya lepas husnd kenal dengan janda ni ada suda password hp husbnd. susah payah saya mendapatkan no password dia. Nah di sna la terbongkar kisah mereka. mesej separuh lu cah. setap hari cakap i love u. i love u too. pergi mandi pun saling suru menyuruh. menggeletar badan saya membaca msj mereka. Saya soal husnd tapi masih macam biasa. Kawan saja. Sampi hp husnd pecah oleh saya. Perasaan saya masa tu Tuhan saja yang tahu.

Lepas tu saya cuba mehubungi perempuan tu dan merayu dengan dia supaya tak hubungi husband saya lagi. Saya bagi taw dia asalkan kamu tak hubungi husband saya lagi maka husbnd tak akan cari kamu lg. Dia janji tak akan hubungi husband saya tapi 3 hari kemudian macam biasa messj dan vc husband saya jg. Husband saya seorang yang hati tisu. Dengan mudah dia termakan pujuk rayu. Janda tu mengadu sesuatu pasal belanja anak dia.

Terus husband saya kecian. dengan cepat dia mta no acc janda tu untuk transfer duit. Tapii kedapatan oleh saya jadi tak jadi la husband transfer. Selepas kedapatan dorang masih juga berhubung saya menjadi sangat marah jadi saya bagi ayat yang paling pedas dengan janda tu. Saya harap dengan kata2 saya tu janda tu sedar apa yang dia buat tu salah tapi dia cakap “aku benar2 sayang dia suda. Aku tak dapat lepaskan dia” Tapi kenapa suami orang?

Dia cakap kasih sayang itu bole dikongsi. Gara2 lelaki boleh berkongsi kasih sanggup dia buat bgini. Jadi di sini saya minta kepada para cerdik pandai apa yang saya patut jawab dengan jnda tu. Sebelum tu mungkinn ada yang ingat tu la ko tak layan husband tip top. saya kerja juga tapi makan husband biasa berhidang. cuci piring, baju, kemas ruma.nsuma saya buat.

Bermake up untuj husbnd. Sentiasa bercakap lemah lembut pun saya praktikkn walaupun kadang2 ada juga gurauan nakal. hal bilik tdo pun saya try yang terbaik. Enntah apa lagi yang kurang ni. janda tu pula sanggup berkongsi kasih.Sakit kepala fkrkn suma ni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*