Netizen Terkejut Penampilan Terkini Pelakon Terkenal Bawang Merah Nia Ramadhani Selepas Ambil D4d4h

Selepas pelakon Nia Ramadhani membuat pengakuan mengambil d4dah jenis sy4bu bersama suaminya, Ardi Bakrie sejak lima bulan lalu, tular dalam media sosial wajah pelakon itu yang kelihatan cengkung. Menerusi laman Twitter @hibooran, beberapa tangkap layar foto Nia berbaju merah jambu dalam keadaan cengkung, kurus dan pucat dimuat naik dalam laman sosial tersebut.

Photo of White Beach in Boracay, Philippines

Pelakon sinetron Bawang Merah Bawang Putih itu sememangnya terkenal dengan kejelitaannya telah membuatkan ramai pengguna Twitter terkejut melihat keadaan dirinya yang jauh berbeza berbanding sebelum ini. Rata-rata memaklumkan bahawa mereka tidak menyangka penampilan Nia mengalami perubahan ketara, lebih-lebih lagi selepas membuat pengakuan mengambil bahan terlarang itu.

“Sebelum ini dia (Nia) selalu dipuji masih kelihatan cantik walaupun tanpa solekan. Kenapa sekarang jadi begini?” Komen salah seorang pengguna Twitter. Kehidupan mewah dengan harta yang melimpah tidak menjamin kebahagiaan. Dia mencari bahagia dengan cara yang salah,” kata seorang lagi pengguna Twitter. Dalam pada itu, terdapat juga komen yang mengatakan bahawa Nia sebenarnya mengamalkan pemakaian susuk untuk kelihatan cantik dan menawan.

Terdahulu sejak pagi tadi, tular dalam media sosial apabila Nia dan suaminya ditangkap polis di kediamannya di daerah Pondok Pinang, Kebayoran Lama, Jakarta Selatan pada pukul 3 petang semalam bersama pemandu peribadinya yang dikenali sebagai ZN atas kesalahan da4dah.

Pelakon itu bersama suami mengaku mengambil da4dah jenis metha4mphetamine atau syabu sejak lima bulan lalu ketika ditahan di Balai Polis Metro Jakarta Pusat semalam. Hasil pemeriksaan, polis menemukan barang bukti berupa da4dah jenis sya4bu seberat 0.78 gram. Jika sabit kesalahan ketiga-tiganya berdepan dengan hukvuman empat tahun penj4ara.

kredit kosmo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*