Selepas Lelaki Bermimpi Isterinya Yang Meningg4l Datang Ke Rumah, Baru Dia Teringat Pengikat Kepala M4yat Lupa Dibuka

Seorang lelaki bertindak untuk menggali semula kvbur 1sterinya yang telah meninggal dunia selepas terlupa melepaskan ikatan kepala m4yat ketika dikebvmikan minggu lalu. Kejadian itu diminta sendiri suami mendiang sendiri yang mendakwa dirinya sering diganggu isterinya di dalam mimpi yang meminta ikatan kepala dileraikan.

Photo of White Beach in Boracay, Philippines

Mendiang berkenaan difahamkan seorang penjual makanan di Bogor, Jawa Barat dan meningga4l dunia akibat serangan ja44ntung. Menurut Ketua Hubungan Masyarakat Desa Bulusan, Kecamatan Karangdowo, Heri Purwoko, beliau mengesahkan kejadian itu dan memberitahu ketika proses pengebumian terdahulu, anggota pengebumian tidak membuka keranda yang tiba dari hospital.

“Ya, benar. Memang ada kvubur salah seorang penduduk di sini digali semula kerana ikatan pocong atau ikatan di kepala lupa dileraikan.

“Namun proses ini tidak melibatkan petugas kesihatan kerana m4ngsa meningga4l akibat serangan ja4ntung dan bukan Covid-19,” katanya. Tambahnya, proses tersebut dilakukan atas permintaan lelaki tersebut dan mayat kembali dikebvmikan sebaik sahaja ikatan kepala dileraikan.

kredit era

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*