Suam1 Naik Hantvu Puukul 1steri Sarat Mengandung Sampai Ko0ma Berjaya Ditahan

Lelaki memukvl isterinya yang hamil sehingga k0ma pada 4 Mei lalu sudah ditahan polis, hari ini. Pemangku Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Datuk Dev Kumar berkata, lelaki berusia 38 tahun itu ditahan pasukan Bahagian Siasatan Jen4yah Berat (D9) Bvkit Aman, jam 11 pagi di Taman Bukit Angsana, di sini.

“Suspek yang ditahan kemudian diserahkan kepada Ibu Pejabat P0lis Daerah (IPD) Johor Bahru Selatan hari ini untuk tindakan selanjutnya,” katanya ketika dihubungi, hari ini. Harian Metro sebelum ini melaporkan seorang kakitangan awam sebuah jabatan kerajaan di Johor bertarvng ny4wa selepas p4rah disyaki dipuukul suaminya pada 4 Mei lalu.

M4ngsa yang hamil empat minggu itu par4ah pada kepala sehingga sebahagian tengk0rak terpaksa dibvang akibat pendar4ahan selain rahang, tulang belakang serta rusuk reetak disyaki dipuuukul suaminya yang berusia 38 tahun. Pada 18 Mei lalu, polis mengedarkan gambar suspek bagi memudahkan orang ramai memberi maklumat lokasi keberadaan suspek selepas keluarga mangsa membuat laporan polis berhubung insiden berkenaan.

Maklumat peribadi suspek turut diedarkan membabitkan nama dan alamatnya iaitu Rosmaini Abd Raof, 38, beralamat di A 102 Perumahan Polis, Taman Derga Jaya, Alor Setar di Kedah dan bekerja sebagai peniaga. Orang ramai yang mempunyai maklumat boleh menghubungi terus talian hotline IPD Johor Bahru Selatan di talian 07-2182323 atau Pegawai Penyiasat Inspektor Salaihudin Azual Razali 013-7290763.

kredit harian metro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*