Untuk Dapat Rambut Lebih Sihat, Guna Bunga Cengkih, Ini Adalah Petua Dari 4rab

Rambut sangat penting untuk dijaga. Kalau tak jaga sekaligus akan merosakkan penampilan seseorang itu terjejas. Jadi, adalah penting bagi setiap orang untuk menjaga rambut mereka kerana ia ibarat satu mahkota. Mesti anda runsing jika anda mempunyai masalah kesihatan rambut contohnya rambut gugur dan berkelemumur. Jangan risau, ini kami kongsikan petu4 untuk masalah tersebut! Selamat mencuba ya!

Hanya ambil bunga cengkih beberapa biji dan masukkan dalam syampu. Selamat digunakan. Saya dah kali kedua guna petua ini, memang puas hati. Alhamdulillah. Bunga cengkih banyak kegunaannya selain dari digunakan untuk memasak. Antaranya boleh menghilangkan masalah kelumumur, rambut berminyak dan rambut gugur.

Mana-mana syampu pun boleh. Tapi saya beli untuk baby sebab anak-anak boleh guna sama, bagi rambut lebat sikit. Sebenarnya petu4 ini untuk lebatkan rambut, tapi kesan dia banyak lagi. Saya tak mengalami kegatalan lagi ketika memakai tudung panas-panas macam sekarang ni. Rambut kering tak ada berminya, rasa kembang fresh gitu. Alhamdulillah, rambut tak gugur berkilo. Saya ambil petua ini dari orang Arab.

kredit gegar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*