Bila Diam Nampak Cun Sahaja, Netizen Terkejut Gadis Ini Melatah Keluar Suara “Lelaki”

Ujian swab sememangnya sesuatu yang sangat menakutkan lagi-lagi apabila bahagian sensitif pada tubuh disentuh oleh orang lain. Lebih memeritkan lagi apabila individu yang perlu di-swab itu mengalami masalah melatah. Wanita yang dikenali sebagai Wanie di laman TikTok memuatnaik videonya menjalani ujian swab baru-baru ini.

Disebabkan masalah melatah yang dihidapinya, Wanie sampaikan mahu bersilat untuk mencuba menepis tangan petugas kesihatan yang mahu membuat ujian calitan. Bukan itu sahaja, masalah latahnya yang tidak dapat dikawal membuatkan suaranya berubah garau ketika cuba menahan rasa geli di-swab.

Video yang telah dikongsi sebanyak 3,122 kali setakat ini mendapat banyak reaksi dari netizen yang berasa terkejut mendengar suara ‘deep‘ wanita comel itu. Walaupun huru-hara situasi ujian calitan yang dikongsi Wanie, rata-rata netizen berasa geli hati melihat gelagatnya menjalani ujian calitan.

Video tersebut perhatian ramai netizen di laman itu dan telah mendapat sebanyak 81.5 ribu likes serta telah ditonton sebanyak 855.8 ribu kali setakat ini.

kredit borak daily

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*