Khasiat Bahagian Tengah Nenas yang Ramai Tidak Tahu

khasiat bahagian tengah nenas

Khasiat Bahagian Tengah Nenas yang Ramai Tidak Tahu

Allah minta kita berusaha tetapi yang membaikkan itu Allah bukannya makhluk. Makhluk tidak berdaya. Bertawakal kepada Allah untuk penyembuhan. Prof Muhaya mengatakan tawakal adalah penyerahan kepada Allah melalui hati dan usaha untuk penyembuhan adalah kerja jasad. khasiat bahagian tengah nenas

Photo of White Beach in Boracay, Philippines

khasiat bahagian tengah nenas

Sumber: Dato’ Engku Hashim: Dr. Soelihanto, Dr. Pakar Bedah di Batam.

Kalau makan nanas, bahagian tengahnya dibuang tak?? Mulai sekarang jangan dibuang ya! Kenapa? Bahagian tengah nanas ini banyak zat dan seratnya. Ia bertindak sebagai anti kanser usus! Bahagian yang biasa kita makan itu umumnya adalah gula. Yang tengah itu namanya Bromolin.

Khasiat Bromolin dirahsiakan pihak medik kerana Bromolin membantu penyerapan semua vitamin, mineral.

Kepada pesakit kanser:

Bromolin melunakkan dinding-dinding sel sehingga ubat dapat benar-benar menyerap ke dalam sel. Jadi pengambilan ubat-ubatan hanya diperlukan 25% saja daripada dos.

Mesti baca: Tips Rawatan Madu Kelulut. Allahuakhbar Menakjubkan!

Sebagai contoh: Antibiotik 100mg, kalau makan Bromolin, kita hanya perlu yang dos 25mg sahaja. khasiat bahagian tengah nenas

Kenapa dirahsiakan?

Kerana industri ubat dunia akam terancam penjualan nya. Bayangkan saja misalnya dalam 1 pil mereka biasa pakai zat tertentu 100mg, lalu sekarang hanya pakai 25mg. Confirm mereka akan berhadapan risiko gulung tikar. Semoga berguna.

Jadi, makan nanas, jangan lupa makan juga tengahnya kerana di situlah kebaikan utama yang terdapat di dalam buah nenas. Bromolin itu 10,000 kali lebih kuat daripada Kimoterapi. khasiat bahagian tengah nenas

Kisah benar dari pengalaman seorang teman:

Beliau ada penyumbatan pembuluh darah yang serius. Beliau sudah pasang ring 7. Sekarang dia cuma makan Bromolin dan vitamin C berdos tinggi dan ternyata penyumbatannya itu bersih sendiri.

Dulu, setiap 6 bulan sekali dia scan selalu ada yang tersumbat. Sekarang alhamdulillah bersih dan jadi lancar, tidak ada yang tersumbat.

Nota kaki:

Tapi, ada juga ura-ura mengatakan bahagian tengah nenas tidak boleh dimakan oleh wanita yang hamil? Adakah ianya benar?

Dah Baca?Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. SHARING IS CARING! Terima Kasih Kifarah Media!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*