PiIu, Suami K0ma Kerana Sempvt Kr0nik, Isteri Habis P4ntang Masuk lCU Sebab Stre$s

PiIu, Suami K0ma Kerana Sempvt Kr0nik, Isteri Habis P4ntang Masuk lCU Sebab Stre$s

Dalam kehidupan ini, t1ada siapa pun yang mahu dit1mpa mvsibah. Namun, ujian itu merupakan sebahagian daripada kehidupan dan ia boleh hadir dalam pelbagai bentuk. Ada orang mungkin kehiIangan harta benda tetapi bagi keluarga kecil ini, keper1tan ujian yang hadir buat mereka pastinya svkar untuk digambarkan.

Baru habis p4ntang, suami masih k0ma 2 minggu kerana sempvt kr0nik.

Menerusi Facebook, Emmy Farhany Ahmad berkongsi kisah piIu men1mpa sepupunya yang bernama Fatin baru-baru ini. Fatin mempunyai 2 orang anak dan baru sahaja habis berp4ntang. Walau bagaimanapun, ujian men1mpa keluarga kecilnya apabila suami, Aizameen Haqiem kini sudah 2 minggu berada dalam keadaan k0ma ak1bat sempvt kr0nik.

Reb4h kerana stre$ & dimasukkan ke dalam lCU, b4by pula menyusuI kerana c1rit b1rit.

Tidak cvkup dengan itu, Fatin pula reb4h sehingga muka menjadi biru ak1bat tek4nan em0si beberapa hari lalu.

Kini, wanita berkenaan terpksa dimasukkan ke dalam unit rawatan rapi (lCU) kerana jngkitan kvman dalam tubuhnya. Lebih meny4yat hati, b4by mereka yang berusia 2 bulan turut dimasukkan ke pvsat pervbatan kerana c1rit b1rit dan anak sulung pula sedang dem4m dalam jagaan ibu saudara mereka.


Gambar Sekadar Hiasan

Mohon doa daripada orang ramai, terkiIan tak dapat balik menjengvk.

Oleh itu, Emmy memohon doa daripada pihak yang mengenali mereka serta berharap agar Aizameen dapat sedar daripada k0ma tersebut. Selain itu, dia juga berasa terkiIan kerana tidak dapat pulang menjengvk supupunya lagi.


Gambar Sekadar Hiasan

Sumber: FB Emmy Farhany Ahmad, kisah dunia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*