[Video]Kanak- Kanak 4 Thun Mavt Dic4mpak Dari Tingkat 4, PoIis Ded4h Punca Kjadian

[Video]Kanak- Kanak 4 Thun Mavt Dic4mpak Dari Tingkat 4, PoIis Ded4h Punca Kjadian

Kuala Lumpur: Kanak-kanak berusia empat tahun mavt dipercayai dic4mpak dari tingkat empat apartment di Danau Kota, di sini, hari ini.

Photo of White Beach in Boracay, Philippines

Ketua Jabatan Si4satan Jnayah Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Nik Ros Azhan Nik Abd Hamid berkata, pihaknya menerima panggilan berhubung kejadian pada 8 pagi.

“Si4satan mendap4ti, svspek warga N1geria berusia 42 tahun cuba merogoI saIah seorang anak t1rinya yang sedang tidur di ruang tamu namun cuba dihaIang oleh isteri dan anak-anak yang lain.

“Anak t1ri mngsa berusia 19 hingga 29 tahun itu cuba menghaIang svspek ber4ng dengan kejadian itu, svspek mengamvk dan memukuI serta menghent4k kesemua mngsa yang ada di dalam rumah berkenaan,” katanya.

Nik Ros Azhan berkata, isteri dan anak-anak cuba menyelamatkan diri dan keluar dari rumah untuk dapatkan bantuan jiran dan pengawal keselamatan.

“Melihat mngsa menjer1t dan meminta tolong svspek kemudian mengangkat mngsa, membawanya ke tingkap luar bilik utama dan menc4mpak keluar hingga jatvh ke bawah.

“Svspek juga turut meIompat keluar melalui tingkap yang sama.

“Svspek yang ceder4 t1dak dapat meIarikan diri dan ditngkap oleh pengawal keselamatan dan orang awam sebelum diserahkan kepada poIis.

“Svspek dan mngsa dibawa ke H0spital Kuala Lumpur (HKL) untuk rwatan sebelum dit4han bagi membantu si4satan mengikut Sksyen 302 Kanun Kesksan,” katanya.

Video:

Video:

Sumber: hmetro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*